Ingredients
Water, Chicken, Half and half cream (milk, cream, carrageenan, disodium phosphate, mono and diglycerides, sodium citrate), Milk ingredients, Mushrooms, Chicken broth, Modified starch (tapioca, corn or potato), Onions, Carrots, Red peppers, Peas, Chicken fat (chicken fat, natural flavouring), Unsalted butter, Green peppers, Salt, Canola oil, Yeast extract, Xanthan gum, Citric acid, Turmeric, Spices
Eau, Poulet, Crème moitié-moitié (lait, crème, carraghénine, phosphate disodique, mono et diglycérides, citrate de sodium), Substances laitières, Champignons, Bouillon de poulet, Amidon modifié (tapioca, maïs au pomme de terre), Oignons, Carottes, Poivrons rouges, Petits pois, Graisse de poulet (graisse de poulet, arôme naturel), Beurre non-salé, Poivrons verts, Sel, Huile de canola, Extrait de levure, Gomme de xanthane, Acide citrique, Curcuma, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
150g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
33