Ingredients
Seasoned chicken breast (chicken breast fillets, water, modified corn starch, salt), Water, Half and half cream (milk, cream, dextrose, sodium citrate, sodium phosphate, carrageenan, locust bean gum), Tomato paste, Seasoning (dehydrated vegetables (onions, tomatoes, garlic), sugar, modified corn starch, irradiated spices, salt, caramel, flavour), Unsalted butter, Canola oil, Xanthan gum.
Poitrine de poulet assaisonnée (poitrine de poulet assaisonnée cuite, eau, amidon de maïs modifié, sel), Eau, Crème moitié-moitié (lait, crème, dextrose, citrate de sodium, phosphate de sodium, carraghénine, gomme de caroube), Pâte de tomates, Assaisonnement (légumes déshydratés (oignons, tomates, ail), sucre, amidon de maïs modifié, épices irradiées, sel, caramel, saveur), Beurre non-salé, Huile de canola, Gomme de xanthane.
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
50