Ingredients
Seasoned cooked chicken strips (chicken breast, water, sugars (glucose solids), rice starch, potassium chloride, salt, sodium phosphate, spices, flavour), Concentrated lemon juice, Canola oil, Water, Dehydrated garlic, Spices.
Lanières de poulet cuites assaissonnées (filet de poitrine de poulet, eau, sucre (extrait sec de glucose), amidon de riz, chlorure de potassium, sel, phosphate de sodium, épices, saveur), Jus de citron concentré, Huile de canola, Eau, Ail déshydraté, Épices.
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 36-48 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 40-45 minutes at 150°C. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 36 à 48 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercles. Faire chauffer 40 à 45 minutes à 150°C. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
80g
Pack Size
2 x 1.4kg
Portions Per Case
35