Ingredients
water, chicken, half and half cream (milk, cream, mono and diglycerides, disodium phosphate, sodium citrate, carrageenan), milk ingredients, mushroom, chicken broth, modified tapioca starch, onions, carrots, chicken fat (chicken fat, natural flavouring), red peppers, peas, unsalted butter, green peppers, canola oil, salt replacer (sea salt, potassium chloride, yeast extract, vegetable oil (canola oil), silicon dioxide), yeast extract, xanthan gum, citric acid, spices
eau, poulet, crème moitié-moitié (lait, crème, mono et diglycérides, phosphate disodique, citrate de sodium, carrghénine), substances laitières, champignons, bouillon de poulet, fécule de tapioca modifiée, oignons, carottes, piments rouges, pois, graisse de poulet (graisse de poulet, arôme naturel), piments rouges, pois, beurre non-salé, piments verts, huile de canola, remplaceur de sel (sel de mer, chlorure de potassium, extrait de levure, huile végétale (huile de canola), oxyde de silicium), extrait de levure, gomme de xanthane, acide citrique, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
- Low sodium
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan.
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte.
Serving Size
150g
Pack Size
2x2.5kg
Portions Per Case
33