Ingredients
Turkey, Water, Concentrated orange juice (orange juice concentrate, water, orange essence, orange oil), Soy sauce (water, wheat, soybeans, salt, sodium benzoate), Brown sugar, Onions, Modified starch (corn, tapioca or potato), Chicken broth, Green peppers, Red peppers, Vinegar, Chicken fat (chicken fat, natural flavouring), Salt, Yeast extract, Caramel food colour, Dehydrated garlic, Cayenne pepper, Spices.
Dinde, Eau, Jus d orange concentré (jus d orange concentré, eau, essence d orange, huile d orange), Sauce soya (eau, blé, fèves de soya, sel, benzoate de sodium), Cassonade, Oignons, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Bouillon de poulet, Poivrons verts, Poivrons rouges, Vinaigre, Graisse de poulet (graisse de poulet, arôme naturel), Sel, Extrait de levure, Colorant alimentaire caramel, Ail déshydraté, Piment de cayenne, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
2 x 2kg
Portions Per Case
40