Ingredients
turkey, water, concentrated orange juice (orange juice concentrate, water, orange essence, orange oil), soya sauce (water, salt, hydrolyzed soy protein, glucose solids, molasses, caramel colour, sodium benzoate, potassium sorbate), brown sugar, modified corn starch, onions, chicken broth, green peppers, red peppers, vinegar, chicken fat (chicken fat, natural flavouring), salt, yeast extract, dehydrated garlic, caramel food colouring, spices
dinde, eau, jus d'orange concentré (jus d'orange concentré, eau, essence d'orange, huile d'orange), sauce soya, (eau, sel, protéine de soya hydrolysée, extrait sec de glucose, mélasse, colorant caramel, benzoate de sodium, sorbate de potassium), cassonade, amidon de ma•s modifié, oignons, bouillon de poulet, piments verts, piments rouges, vinaigre, graisse de poulet (graisse de poulet, arôme naturel), sel, extrait de levure, ail déshydraté, colorant alimentaire caramel, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan.
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte.
Serving Size
95g
Pack Size
2x2.0kg
Portions Per Case
42