Ingredients
Chicken, Chicken broth, Rice, Water, Tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), Chorizo sausage (pork, water, spices, salt, sugar, natural flavour, garlic powder, dehydrated garlic, paprika oleoresin, yeast extract), Green and red peppers, Canola oil, Onions, Leeks, Carrots, Celery, Salt, Parsley flakes, Dehydrated garlic, Paprika, Garlic powder, Chili powder (spices, salt, herbs, garlic), Spices.
Poulet, Bouillon de poulet, Riz, Eau, Tomates (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), Saucisse chorizo (porc, eau, épices, sel, sucre, saveur naturelle, poudre d ail, ail déshydraté, paprika oléoresine, extrait de levure), Piments verts et rouges, Huile de canola, Oignons, Poireaux, Carottes, Céleri, Sel, flocons, Ail déshydraté, Paprika, Poudre d ail, Poudre de chili (épices, sel, herbes, ail), Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 40-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
120g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
41