Ingredients
Water, Ground turkey thigh, Rice, Sour cream (skim milk, cream, modified milk ingredients, modified corn starch, bacterial culture, carrageenan, guar gum, locust bean gum, sodium citrate), Spinach, Unsalted butter, Red peppers, Chicken base (chicken, sugars (sugar, glucose solids, maltodextrin), salt, chicken fat (rosemary extract), hydrolyzed plant protein (soy, corn), modified milk ingredients, dehydrated vegetables (onions, garlic), flavour (eggs, turkey broth, celery), spices, yeast extract, colour (turmeric)), Milk ingredients, Canola oil, Mushroom juice powder (mushroom juice concentrate, maltodextrin), Modified starch (tapioca, corn or potato), Salt, Xanthan gum, Spices.
Eau, Cuisse de dinde hachée, Riz, Crème sure (lait écrémé, crème, substances laitières modifiées, amidon de maïs modifié, culture bactérienne, carraghénine, gomme de guar, gomme de caroube, citrate de sodium), Épinards, Beurre non-salé, Poivrons rouges, Base de poulet (poulet, sucres (sucre, extrait sec de glucose, maltodextrine), sel, gras de poulet (extrait de romarin), protéine végétale hydrolysée (soya, maïs), substances laitières modifiées, légumes déshydratés (oignons, ail), saveur (oeufs, bouillon de dinde, céleri), épices, extrait de levure, colorant (curcuma)), Substances laitières, Huile de canola, poudre de jus de champignons (concentré de poudre de jus de champignons, maltodextrine), Amidon modifié (tapioca, maïs au pomme de terre), Sel, Gomme de xanthane, Épices.
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration for 18-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: loosen sealed corners of lid. Heat 50 minutes at 150°C. Remove lid during the last 10 minutes for browning if desired. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 18 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercles. Faire chauffer 50 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 10 dernières minutes si vous désirez faire brunir. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
152g
Pack Size
3 x 1.82kg
Portions Per Case
35