Ingredients
pork, water, tomato paste, canola oil, mushrooms, onions, celery, green peppers, carrots, modified corn starch, brown sugar, yeast extract, natural flavour, salt), lemon, salt replacer (sea salt, potassium chloride, yeast extract, vegetable oil (canola oil), silicon dioxide), cooked bacon flavour (natural bacon flavour, arabic gum, salt, natural smoke flavour, rosemary extract), xanthan gum, dehydrated garlic, garlic powder, parsley flakes, spices
porc, eau, pâte de tomates, huile de canola, champignons, oinions, céleri, piments verts, carottes, amidon de ma•s modifié, cassonade, extraits de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), citron, remplaceur de sel (sel de mer, chlorure de potassium, extrait de levure, huile végétale (huile de canola), oxyde de silicium), arôme de bacon cuit (saveur naturelle de bacon, gomme arabique, sel, saveur naturelle de fumée, extrait de romarin), gomme de xanthane, ail déshydraté, persil en flocons, ail en poudre, épices
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
- Low sodium
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration for 18-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Heat product 40-45 minutes at 150°C in a covered pan.
Décongeler au réfrigérateur pendant 18 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Faire chauffer ce produit de 40 à 45 minutes à 150°C dans un plat couvert.
Serving Size
150g
Pack Size
2x2.4kg
Portions Per Case
32