Ingredients
Pork, Water, Pineapple pieces (pineapple, pineapple juice, citric acid), Onions, Brown sugar, Modified starch (corn, tapioca or potato), Soy sauce (water, wheat, soybeans, salt, sodium benzoate), Vinegar, Tomato catsup (tomato paste, glucose-fructose, vinegar, water, salt, spices), Chili sauce (tomato puree, vinegar, water, sugar, salt, dehydrated onions, spices, garlic powder), Salt, Garlic powder, Paprika, Spices.
Porc, Eau, Morceaux d ananas (ananas, jus d ananas, acide citrique), Oignons, Cassonade, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Sauce soya (eau, blé, fèves de soya, sel, benzoate de sodium), Vinaigre, Catsup aux tomates (pâte de tomates, glucose-fructose, vinaigre, eau, sel, épices), Sauce au chili (purée de tomates, vinaigre, eau, sucre, sel, oignons déshydratés, épices, poudre d ail), Sel, Poudre d ail, Paprika, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
150g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
33