Ingredients
Red kidney beans (red kidney beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), Ground beef, Water, Tomato paste, Onions, Tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), Modified starch (corn, tapioca or potato), Textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Green peppers, Red peppers, Brown sugar, Yeast extract, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Salt, Cooked bacon flavour (natural bacon flavour, arabic gum, salt, natural smoke flavour, rosemary extract), Chili powder (spices, salt, herbs, garlic), Dehydrated garlic, Chopped chili, Garlic powder, Cayenne pepper, Spices.
Haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), Boeuf haché, Eau, Pâte de tomates, Oignons, Tomates (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), Tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), Poivrons verts, Poivrons rouges, Cassonade, Extrait de levure, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Sel, Arôme de bacon cuit (saveur naturelle de bacon, gomme arabique, sel, saveur naturelle de fumée, extrait de romarin), Poudre de chili (épices, sel, herbes, ail), Ail déshydraté, Chili haché, Poudre d ail, Piment de cayenne, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 24 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébultion (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
180g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
27