Ingredients
red kidney bean (red kidney beans, water, salt, disodium EDTA, may contain calcium chloride), water, ground beef, tomato paste, onions, tomatoes (tomatoes, tomato juice, calcium chloride, may contain citric acid), tomatoes (tomatoes, may contian water and citric acid), celery, modified corn starch, textured soy protein product, (soy protein concentrate, caramel colour), green peppers, red peppers, brown sugar, yeast extracts (yeast extract, natural flavour, salt), salt, dehydrated garlic, cooked bacon flavour (natural bacon flavour, arabic gum, salt, natural smoke flavour, rosemary extract), chili powder (spices, salt, herbs, garlic), garlic powder, spices
haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, EDTA disodique, peut contenir chlorure de calcium), eau, bÏuf haché, pâte de tomates, oignon, tomates (tomates, jus de tomates, chlorure de calcium, peut contenir de l'acide citrique), tomates (tomates, peut contenir de l'Acide citrique), céleri, amidon de ma•s modifié, produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), piments verts, piments rouges, cassonade, extraits de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), sel, ail déshydraté, arôme de bacon cuit (saveur naturelle de bacon, gomme arabique, sel, saveur naturelle de fumée, extrait de romarin), poudre de chili (épices, sel, herbes, ail), ail en poudre, épices
Allergens
Diet Coding
- High source of fibre
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan.
Décongeler au réfrigérateur pendant 24 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébultion (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte.
Serving Size
180g
Pack Size
2x2.5kg
Portions Per Case
28