Ingredients
White bread (enriched wheat flour, water, sugar, yeast, vegetable oil (canola or soybean), salt, calcium propionate, sorbic acid, soybean lecithin), Water, Whole wheat bread (whole wheat flour including the germ, water, yeast, wheat gluten, sugar, vegetable oil (canola or soybean), vinegar, salt, calcium propionate, soybean lecithin, sorbic acid), Onions, Celery, Non-hydrogenated margarine (canola oil, modified palm and palm kernel oils), Chicken broth, Salt, Parsley flakes, Spices.
Pain blanc (farine de blé enrichie, eau, sucre, levure, huile végétale (canola ou soya), sel, propionate de calcium, acide sorbique, lécithine de soya), Eau, Pain de blé entier (farine de blé entier avec le germe, eau, levure, gluten de blé, sucre, huile végétale (canola ou soya), vinaigre, sel, propionate de calcium, lécithine de soya, acide sorbique), Oignons, Céleri, Margarine non-hydrogénée (huile de canola, huiles de palme et de palmiste modifiées), Bouillon de poulet, Sel, Persil en flocons, Épices.
Allergens
- Gluten/wheat
- Mustard
- Sesame Seeds
- Soy
Diet Coding
- Low calorie
- Source of fibre
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 45 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 50-55 minutes at 175°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébultion (95°C) pendant 45 minutes. Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 50 à 55 minutes à 175°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
60g
Pack Size
3 x 2.1kg
Portions Per Case
105