Ingredients
Meat pie (pork, beef, water, onions, potato flakes (potatoes, vegetable monoglyceride, sodium acid pyrophosphate, citric acid), salt, spices, soy sauce (water, soyabeans, wheat, salt), pastry (unbleached wheat flour, modified palm oil, canola oil, water, dextrose, salt, vinegar, butter, sugar, flavour, calcium propionate, liquid whole eggs)).
Pâté à la viande (porc, boeuf, eau, oignons, flocons de pommes de terre (pommes de terre, monoglycérides végétaux, pyrophosphate acide de sodium, acide citrique), sel, épices, sauce soya (eau, fèves de soya, blé, sel), pâte (farine de blé non blanchie, huile de palme modifiée, huile de canola, eau, dextrose, sel, vinaigre, beurre, sucre, saveur, propionate de calcium, oeufs entiers liquides)).
Allergens
- Eggs
- Milk
- Gluten/wheat
- Soy
Diet Coding
No dietary information available
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Heat 30 minutes at 150°C. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercle. Faire chauffer pendant 30 minutes à 150°C. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
125g
Pack Size
4 x 750g
Portions Per Case
24