Ingredients
Water, cooked lasagna sheets (water, enriched durum semolina (durum semolina wheat flour, niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), enriched wheat flour (wheat flour, malted barley flour, niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), eggs whites), tomatoes (tomatoes, may contain water and citric acid), ground beef, mozzarella cheese (milk, modified milk ingredients, cream, salt, calcium chloride, bacterial culture, microbial enzyme, cellulose, natamycin), tomato paste, onions, cottage cheese (skim milk, cream, ultrafiltered skim milk, lactose, skim milk powder,salt, guar gum, mono and diglycerides, xanthan gum, carrageenan, citric acid, cultured skim milk, bacterial culture, lactic acid, calcium chloride, microbial enzyme, carbon dioxide), tomatoes (tomatoes, tomato juice, calcium chloride, may contain citric acid), modified corn starch, parmesan cheese (milk, bacterial culture, salt, lipase, calcium chloride, rennet and/or microbial enzyme, powdered cellulose), textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), yeast extract, canola oil, salt, sugar, xanthan gum, dehydrated garlic, spices
Eau, pâtes à lasagne précuites (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), farine de blé enrichie (farine de blé, farine d orge malté, niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), blancs d oeufs), tomates (tomates, peut contenir de l eau et de l acide citrique), boeuf haché, fromage mozzarella (lait, substances laitières modifiées, crème, sel, chlorure de calcium, culture bactérienne, enzyme microbiennne, cellulose, natamycine), pâte de tomates, oignons, fromage cottage (lait écrémé, crème, lait écrémé ultrafiltré, lactose, lait écrémé en poudre, sel, gomme de guar, mono et diglycérides, gomme de xanthane, carrghénine, acide citrique, lait écrémé fermenté, culture bactérienne, acide lactique, chlorure de calcium, enzyme microbienne, dioxyde de carbone), tomates (tomates, jus de tomates, chlorure de calcium peut contenir de l acide citrique), amidon de maïs modifié, fromage parmesan (lait, culture bactérienne, sel, lipase, chlorure de calcium, présure et/ou enzyme microbienne, poudre de cellulose), produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), extrait de levure, huile de canola, sel, sucre, gomme de xanthane, ail déshydraté, épices
Allergens
- Eggs
- Milk
- Gluten/wheat
- Soy
Diet Coding
- Source of fibre
- Low saturated fat
- Reduced in sugar
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 50 minutes at 150°C. Remove lid during last 10 minutes for extra browning if desired. Ensure internal temperature reaches a minimum of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 24 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercle. Faire chauffer pendant 50 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 5 dernières minutes so vous désirez faire brunir. Assurez-vous que la température interne atteigne au moins les 74°C
Serving Size
190g
Pack Size
2 x 2.28kg
Portions Per Case
24