Ingredients
Vegetable Lasagna (pasta (durum wheat semolina, wheat flour, eggs, water), partially skim milk, water, cottage cheese (pasteurized milk, bacterial culture), zucchini, mozzarella cheese (pasteurized milk, modified milk ingredients (milk), salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme), red peppers, carrots, onions, spinach, cheddar cheese (pasteurized milk, modified milk ingredients, calcium chloride, microbial enzyme, bacterial culture, salt, sodium citrate, potassium sorbate), margarine, modified corn starch, garlic, salt, pomace oil (olive oil, canola oil), parmesan cheese (milk, bacterial culture, salt, lipase, calcium chloride, microbial enzyme, powdered cellulose), xanthan gum, black pepper, basil, oregano, seasonings). May contain: other sources of Gluten
Lasagne aux légumes (pâtes (semoule de blé dur, farine de blé, Oeufs, Eau), lait partiellement écrémé, Eau, fromage (lait), Sel, Culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne), piments rouges, carottes, Oignons, épinards, fromage cheddar (lait pasteurisé, Substances laitières modifiées, chlorure de calcium, enzyme microbienne, Culture bactérienne, Sel, Citrate de sodium, Sorbate de potassium), margarine, Amidon de maïs modifié, ail, Sel, huile de grignons (huile d olive, Huile de canola), fromage parmesan (lait, Culture bactérienne, Sel, lipase, chlorure de calcium, enzyme microbienne, poudre de cellulose), Gomme de xanthane, poivre, basilic, origan, assaisonnement). Peut contenir: Autres sources de gluten.
Allergens
- Eggs
- Milk
- Gluten/wheat
- Gluten/other
- Soy
Diet Coding
- Source of fibre
- Vegetarian
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 50 minutes at 150°C. Remove lid during last 5 minutes for extra browning if desired Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 24 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercle. Faire chauffer pendant 50 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 5 dernières minutes so vous désirez faire brunir. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
250g
Pack Size
2 x 2.3kg
Portions Per Case
18