Ingredients
Water, Modified starch (corn, tapioca or potato), Ground beef, Salt, Canola oil, Sugar, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Yeast extract, Vegetable broth flavour (yeast extract, salt, carrot powder, tomato powder, onion powder, leek powder, garlic powder, herbs and spices (bay leaf, celery, thyme)), Caramel food colour, Xanthan gum, Red food colour, Garlic powder, Onion powder, Spices.
Eau, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Boeuf haché, Sel, Huile de canola, Sucre, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Extrait de levure, Bouillon saveur de légumes (extrait de levure, sel, poudre de carottes, poudre de tomates, poudre d oignon, poudre de poireau, poudre d ail, herbes et épices (feuilles de laurier, céleri, thym)), Colorant alimentaire caramel, Gomme de xanthane, Colorant alimentaire rouge, Poudre d ail, Poudre d oignon, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30-35 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 à 35 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
28g
Pack Size
3 x 2kg
Portions Per Case
214
IDDSI Level
3