Ingredients
Water, Modified starch (corn, tapioca or potato), Chicken broth, Tomato paste, Ground turkey thigh, Canola oil, Chicken fat (chicken fat, natural flavouring), Salt replacer (sea salt, potassium chloride, yeast extract, vegetable oil (canola oil), silicon dioxide), Salt, Turkey flavour (yeast extract, maltodextrin, salt, turkey meat, flavour, silicon dioxide), Xanthan gum, Yeast extract, Poultry seasoning, Caramel food colour, Onion powder, Garlic powder, Spices.
Eau, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Bouillon de poulet, Pâte de tomates, Cuisse de dinde hachée, Huile de canola, Graisse de poulet (graisse de poulet, arôme naturel), Remplaceur de sel (sel de mer, chlorure de potassium, extrait de levure, Huile végétale (huile de canola), oxyde de silicium), Sel, Saveur de dinde (extrait de levure, maltodextrine, sel, viande de dinde, saveur, oxyde de silicium), Gomme de xanthane, Extrait de levure, Assaisonnement pour volaille, Colorant alimentaire caramel, Poudre d oignon, Poudre d ail, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30-35 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 à 35 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
28g
Pack Size
3 x 2kg
Portions Per Case
214
IDDSI Level
3