Ingredients
Water, Modified starch (corn, tapioca or potato), Canola oil, Sugar, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Salt replacer (sea salt, potassium chloride, yeast extract, vegetable oil (canola oil), silicon dioxide), Yeast extract, Vegetable broth flavour (yeast extract, salt, carrot powder, tomato powder, onion powder, leek powder, garlic powder, herbs and spices (bay leaf, celery, thyme)), Caramel food colour, Xanthan gum, Red food colour, Onion powder, Garlic powder, Spices.
Eau, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Huile de canola, Sucre, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Remplaceur de sel (sel de mer, chlorure de potassium, extrait de levure, Huile végétale (huile de canola), oxyde de silicium), Extrait de levure, Bouillon saveur de légumes (extrait de levure, sel, poudre de carottes, poudre de tomates, poudre d oignon, poudre de poireau, poudre d ail, herbes et épices (feuilles de laurier, céleri, thym)), Colorant alimentaire caramel, Gomme de xanthane, Colorant alimentaire rouge, Poudre d oignon, Poudre d ail, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 15-20 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 15 à 20 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
28g
Pack Size
5 x 600g
Portions Per Case
107
IDDSI Level
3