Ingredients
water, modified corn starch, canola oil, sugar, yeast extrat (yeast extract, natural flavour, salt), salt replacer (sea salt, potassium chloride, yeast extract, vegetable oil (canola oil), silicon dioxide), yeast extract, vegetable broth flavour (yeast extract, salt, carrot powder, tomato powder, onion powder, leek powder, garlic powder, herbs and spices (bay leaf, celery, thyme)), caramel food colour, xanthan gum, red food colour, onion powder, garlic powder, spices
eau, amidon de ma•s modifié, huile de canola, sucre, extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), remplaceur de sel (sel de mer, chlorure de potassium, extrait de levure, huile végétale (huile de canola), oxyde de silicium), extrait de levure, bouillon de végumes (extrait de levure, sel, poudre de carotte, poudre de tomates, poudre d'oignon, poudre de poireau, poudre d'ail, herbes et épices (feuilles de laurier, céleri, thym)), colorant alimentaire caramel, gomme de xanthane, colorant alimentaire rouge, oignon en poudre, ail en poudre, épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Low sodium
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 15-20 minutes.
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 15 à 20 minutes.
Serving Size
28g
Pack Size
5x600g
Portions Per Case
107
IDDSI Level
3