Ingredients
Turnips, Carrots, Potatoes (potatoes, water, calcium chloride, salt, disodium EDTA), Water, Dehydrated potato flakes (potatoes, monoglycerides (made from highly refined soy bean oil), sodium acid pyrophosphate, citric acid), Water, Brown sugar, Non-hydrogenated margarine (canola oil, modified palm and palm kernel oils), Modified corn starch, Salt, Spices.
Navets, Carottes, Pommes de terre (pommes de terre, eau, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique), Eau, Flocons de pommes de terre déshydratés (pommes de terre, monoglycérides (fait d'huile de soya hautement raffinée), pyrophosphate acide de sodium, acide citrique), Eau, Cassonade, Margarine non-hydrogénée (huile de canola, huiles de palme et de palmiste modifiées), Amidon de maïs modifié, Sel, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 18-36 hours. Cold Plate Retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water Immersion: Heat the pouch in simmering (95¼C) water for 15 minutes. Microwave: Transfer product onto microwave proof container. Cover and heat on high power for 40-50 seconds. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 18 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébultion (95°C) pendant 15 minutes. Micro-onde: Verser le contenu dans un plat allant au four micro-ondes. Couvrir et faire chauffer à pleine puissance de 40 à 50 secondes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
85g
Pack Size
3 x 2kg
Portions Per Case
70
IDDSI Level
6