Mashed Potatoes, Low Sodium
Purée de pommes de terre, hyposodique
Complements | Starches & Sides
Code: 02558
Nutrition |
Per 100g |
Per Serving |
Calories (kcal) |
60 |
60 |
Protein (g) |
1 |
1 |
Carbohydrates (g) |
13 |
13 |
Fibre (g) |
1 |
1 |
Sugars (g) |
1 |
1 |
Fat (g) |
0 |
0 |
Saturated Fat (g) |
0 |
0 |
Trans Fat (g) |
0 |
0 |
Cholesterol (mg) |
0 |
0 |
Sodium (mg) |
5 |
5 |
Potassium (mg) |
300 |
300 |
Phosphorus (mg) |
30 |
30 |
Vitamin A (RE) |
0 |
0 |
Calcium (mg) |
10 |
10 |
Vitamin C (mg) |
0 |
0 |
Iron (mg) |
0 |
0 |
Ingredients
Potatoes (potatoes, disodium EDTA), Water.
Pommes de terre (pommes de terre, EDTA disodique), Eau.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 15 minutes. Microwave: Transfer portion onto microwave proof container. Cover and heat on high power for 40-50 seconds. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 15 minutes. Micro-onde: Verser le contenu dans un plat allant au four micro-ondes. Couvrir et faire chauffer à pleine puissance de 40 à 50 secondes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C.
Serving Size
100g
Pack Size
3 x 2kg
Portions Per Case
60
IDDSI Level
4