Ingredients
Water, Tri-coloured cheese tortellini (durum semolina, water, whey powder, canola oil, enriched wheat flour, liquid whole eggs, spinach powder, paprika, nautral parmesan cheese flavour, ricotta cheese, romano cheese, ricotta cheese (whey, milk, bacterial culture, salt, citric acid), salt), Milk ingredients, Unsalted butter, Parmesan cheese (milk, bacterial culture, salt, lipase, calcium chloride, microbial enzyme, powdered cellulose), Modified starch (tapioca, corn or potato), Wheat flour, Canola oil, Xanthan gum, Yeast extract, Natural cheese flavour (maltodextrin, whey solids, natural cheese flavour, salt, yeast extract), Dehydrated garlic, Onion powder, Spices. MAY CONTAIN: Soy, Mustard.
Eau, Tortellini au fromage tri-colores (semoule de blé dur, eau, lactosérum en poudre, huile de canola, farine de blé enrichie, oeufs entiers liquides, poudre d épinards, paprika, arôme naturel de parmesan, fromage ricotta, fromage romano, fromage ricotta (lactosérum, lait, culture bactérienne, sel, acide citrique), sel), Substances laitières, Beurre non-salé, Fromage parmesan (lait, culture bactérienne, sel, lipase, chlorure de calcium, enzyme microbienne, poudre de cellulose), Amidon modifié (tapioca, maïs au pomme de terre), Farine de blé, Huile de canola, Gomme de xanthane, Extrait de levure, Saveur de fromage naturelle (maltodextrine, solides de lactosérum, saveur de fromage naturelle, sel, extrait de levure), Ail déshydraté, Poudre d oignon, Épices. PEUT CONTENIR: Soya, Moutarde.
Allergens
- Eggs
- Milk
- Gluten/wheat
- Mustard
- Soy
Diet Coding
- Low sodium
- Source of fibre
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 36-48 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Heat 45 minutes at 150°C Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 36 à 48 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Faire chauffer pendant 45 minutes à 150°C. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
200g
Pack Size
3 x 2kg
Portions Per Case
30