Ingredients
black beans (black beans, water, salt, calcium chloride), tomatoes (tomatoes, tomato juice, calcium chloride, may contain citric acid), rice, water, Monterey and cheddar cheese mix (milk, modified milk ingredients, cream, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, colour, cellulose, natamycin), green peppers, onions, tomato paste, kernel corn, canola oil, salt, dehydrated garlic, chili powder (spices, salt, herbs, garlic), spices
haricots noirs (haricots, noirs, eau, sel, chlorure de calcium), tomates (tomates, jus de tomates, chlorure de calcium, peut contenir de l'acide citrique), riz, eau, mélange de fromages Monterey et cheddar (lait, substances laitières modifiées, crème, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, colorant, sellulose, natamycine), piments verts, oignongs, pâte de tomates, ma•s en grains, huile de canola, sel, ail déshydraté, poudre de chili (épices, sel, herbes, ail), épices.
Allergens
Diet Coding
- High source of fibre
- Low calorie
- Low saturated fat
- Vegetarian
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 45-50 minutes at 150°C. Remove lid during last 10 minutes for extra browning if desired
Décongeler au réfrigérateur pendant 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercle. Faire chauffer pendant 45 à 50 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 5 dernières minutes so vous désirez faire brunir
Serving Size
200g
Pack Size
2x2.5kg
Portions Per Case
25