Ingredients
Water, Modified starch (corn, tapioca or potato), Flavoured soup base (salt, wheat flour, dextrose, hydrolyzed vegetable protein, corn starch, onion powder, pure vegetable shortening, caramel powder, celery powder, citric acid, disodium inosinate, disodium guanylate, natural flavour), Ground pork, Apple juice concentrate (apple juice concentrate, pear juice concentrate, flavour, ascorbic acid, malic acid (vitamin C), water, sodium benzoate), Wheat flour, Tomato paste, Canola oil, Salt, Carrots, Celery, Xanthan gum, Sugar, Garlic powder, Herbs, Spices. MAY CONTAIN: Mustard.
Eau, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Base de soupe assaisonnée (sel, farine de blé, dextrose, protéine végétale hydrolysée, amidon de maïs, poudre d oignon, shortening végétal pur, caramel en poudre, poudre de céleri, acide citrique, inosinate disodique, guanylate disodique, saveur naturelle), Porc haché, Jus de pomme concentré (jus de pommes concentré, jus de poires concentré, saveur, acide ascorbique, acide malique (vitamine C), eau, benzoate de sodium), Farine de blé, Pâte de tomates, Huile de canola, Sel, Carottes, Céleri, Gomme de xanthane, Sucre, Poudre d ail, Herbes, Épices. PEUT CONTENIR: Moutarde
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration for 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30-35 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 à 35 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
29g
Pack Size
5 x 1kg
Portions Per Case
172
IDDSI Level
3