Ingredients
water, modified corn starch, flavoured soup base (salt, wheat flour, dextrose, hydrolyzed vegetable protein, corn starch, onion powder, pure vegetable shortening, caramel powder, celery powder, citric acid, disodium inosinate, disodium guanylate, natural flavour), ground pork, concentrated apple juice (apple juice concentrate, pear juice concentrate, flavour, ascorbic acid (vitamin C), malic acid, water, sodium benzoate), wheat flour, tomato paste, canola oil, salt, celery, carrots, xanthan gum, sugar, garlic powder, spices
eau, amidon de ma•s modifié, base de soupe assaisonnée (sel, farine de blé, dextrose, protéine végétale hydrolysée, amidon de ma•ss, poudre d'oignon, shortening végétal pur, caramel en poudre, poudre de céleri, acide citrique, iosinate disodique, guanylate disodique,saveur naturelle), porc haché, jus de pommes concentré (jus de pommes concentré, jus de poires concentré, saveur, acide ascorbique (vitamine C), acide malique, eau, benzoate de sodium), farine de blé, pâte de tomates, huile de canola, sel, céleri, carottes, gomme de xanthane, sucre, ail en poudre, épices
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration for 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30-35 minutes.
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 à 35 minutes.
Serving Size
29g
Pack Size
5x1.0kg
Portions Per Case
172
IDDSI Level
3