Ingredients
Ground pork, water, pea protein, modified corn starch, canola oil, flavour (autolyzed yeast extract, salt, maltodextrin (corn), flavour, smoke flavour, sunflower oil, silicon dioxide), brown sugar, methylcellulose, salt, flavour (flavour, salt, yeast extract), xanthan gum blend (xanthan gum, locust bean gum), caramel colour garlic powder, onion powder, spices.
Porc haché, eau, protéine de pois, amidon de maïs modifié, huile de canola, saveur (extrait de levure autolysée, sel, maltodextrine, saveur, saveur de fumée, huile de tournesol, oxyde de silicium), cassonade, méthylcellulose, sel, saveur (saveur, sel, extrait de levure), gomme de xanthane mélangé (gomme de xanthane, gomme de caroube), colorant caramel, poudre d'ail, oignon en poudre, épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5 x 1kg
Portions Per Case
50
IDDSI Level
4