Ingredients
Water, ham (pork, water, glucose solids), salt, flavour (soy protein), sugar, sodium phosphate, dextrose, sodium acetate, sodium diacetate, sodium erythorbate, sodium nitrite, spices, smoke), ground pork, soy protein (soy protein isolate, soy lecithin), canola oil, brown sugar, dijon mustard (vinegar, water, mustard seed, salt, white wine, citric acid, tartaric acid, spices, turmeric), modified corn starch, fructose, methylcellulose, xanthan gum, sunflower lecithin, paprika oil, spices.
Eau, jambon (porc, eau, extrait sec de glucose), sel, saveur (protéine de soya), sucre, phosphate de sodium, dextrose, l acétate de sodium, diacétate de sodium, érythorbate de sodium, nitrite de sodium, épices, fumée), porc haché, isolat de protéines de soya (protéine de soya isolée, lécithine de soya), huile de canola, cassonade, moutarde de dijon (vinaigre, eau, graines de moutarde, sel, vin blanc, acide citrique, acide tartrique, épices, curcuma), amidon de maïs modifié, fructose, méthylcellulose, gomme de xanthane, lécithine de tournesol, huile de paprika, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
36 x 100gr
Portions Per Case
36
IDDSI Level
4