Ingredients
Alaskan pollock (pollock, sodium tripolyphosphate), cauliflower, water, skim milk powder, canola oil, soy protein (soy protein isolate, soy lecithin), concentrated lemon juice, modified corn starch, methylcellulose, butter salted, romano cheese (milk, bacterial culture, salt, calcium chloride, microbial enzyme, lipase, powdered cellulose), dill seasoning (dextrose, spice extracts), salt, xanthan gum, sunflower lecithin, white pepper, onion powder, garlic powder.
Goberge d Alaska (goberge, tripolyphosphate de sodium), chou-fleur, eau, poudre de lait écrémé, huile de canola, isolat de protéines de soya (protéine de soya isolée, lécithine de soya), jus de citron concentré, amidon de maïs modifié, méthylcellulose, beurre, fromage romano (lait, culture bactérienne, sel, chlorure de calcium, enzyme microbienne, lipase, poudre de cellulose), assaisonnement à l aneth (dextrose, extraits d épices), sel, gomme de xanthane, lécithine de tournesol, poivre blanc, poudre d oignon, poudre d ail.
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 80°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 80°C
Serving Size
100g
Pack Size
36 x 100gr
Portions Per Case
36
IDDSI Level
4