Ingredients
Vegetarian Chili Shaped Puree (water, red kidney beans (red kidney beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), soy protein (soy protein isolate, soy lecithin), textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), carrots, canola oil, green peppers, modified starch (corn, tapioca or potato), methylcellulose, sugar (fructose), xanthan gum, salt, caramel colour (sulphites), sunflower lecithin, chili powder (spices, salt, herbs, garlic), cayenne pepper, onion powder, spices).
Chili végétarien en purée formée (eau, haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), isolat de protéines de soya (protéine de soya isolée, lécithine de soya), produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), carottes, huile de canola, poivrons verts, amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), méthylcellulose, sucre (fructose), gomme de xanthane, sel, colorant caramel (sulfites), lécithine de tournesol, poudre de chili (épices, sel, herbes, ail), piment de cayenne, poudre d oignon, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Source of fibre
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
115g
Pack Size
36 x 115gr
Portions Per Case
36
IDDSI Level
4