Ingredients
Chicken à la King Shaped Purée (water, seasoned chicken breast (chicken breast fillets, water, modified corn starch, salt), partly skimmed milk, pea protein, cauliflower, canola oil, cream (cream, carrageenan), sugars (maltodextrin, fructose), red peppers, chicken seasoning (dextrose, yeast extract, flavour, spices, salt), modified starch (corn, tapioca or potato), romano cheese (milk, bacterial culture, salt, calcium chloride, rennet and/or microbial enzyme, lipase, powdered cellulose), mushrooms, methylcellulose, salt, yeast extract, xanthan gum).
Poulet à la King en purée formée (eau, poitrine de poulet assaisonnée (poitrine de poulet assaisonnée cuite, eau, amidon de maïs modifié, sel), lait partiellement écrémé, protéine de pois, chou-fleur, huile de canola, crème (crème, carraghénine), sucres (maltodextrine, fructose),poivrons rouges, assaisonnement au poulet (dextrose, extrait de levure, saveur, épices, sel), amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), fromage romano (lait, culture bactérienne, sel, chlorure de calcium, présure et/ou enzyme microbienne, lipase, poudre de cellulose), champignons, méthylcellulose, sel, extrait de levure, gomme de xanthane).
Allergens
Diet Coding
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
105g
Pack Size
36 x 105gr
Portions Per Case
36
IDDSI Level
4