Ingredients
Ground turkey thigh, Water, Soy protein (soy protein isolate, soy lecithin), Canola oil, Chicken seasoning (dextrose, yeast extract, flavour, spices, salt), Methylcellulose, Sugar (maltodextrin), Modified starch (corn, tapioca or potato), Salt, Xanthan gum, Soy lecithin, Spices.
Cuisse de dinde hachée, Eau, Isolat de protéines de soya (Protéine de soya isolée, Lécithine de soya), Huile de canola, Assaisonnement au poulet (Dextrose, Extrait de levure, saveur, épices, Sel), Méthylcellulose, Sucre (maltodextrine), Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Sel, Gomme de xanthane, Lécithine de soya, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
24 x 100gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
4