Ingredients
Ground turkey thigh, Water, Isolated soy protein , Canola oil, Chicken seasoning (sugars (dextrose), yeast extract, flavour, spice, salt, silicon dixide), Methylcellulose, Maltodextrin , Modified starch (corn, tapioca or potato), Xanthan gum, Salt, Soy lecithin, Spices.
Cuisse de dinde hachée, Eau, Protéine de soya isolée, Huile de canola, Assaisonnement au poulet (sucres (dextrose), extrait de levure, saveur, épice, sel, oxyde de silicium), Méthylcellulose, Maltodextrine, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Gomme de xanthane, Sel, Lécithine de soya, Épices.
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
24 x 100gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
4