Ingredients
Water, Ham (Pork, Water, Salt, Potassium lactate, Sodium diacetate, Sodium phosphate, Spices, Dextrose, Potassium phosphate, Sodium erythorbate, Sodium nitrite, Natural smoke), Ground pork, Soy protein (soy protein isolate, soy lecithin), Canola oil, Sugars (brown sugar, fructose), Dijon mustard (distilled vinegar, water, mustard seeds, salt, chardonnay wine, citric acid, tartaric acid, spices, turmeric), Modified starch (corn, tapioca or potato), Methylcellulose, Xanthan gum, Soy lecithin, Paprika oleoresin, Spices.
Eau, Jambon (Porc, Eau, Sel, Lactate de potassium, Diacétate de sodium, Phosphate de sodium, Épices, Dextrose, Phosphate de potassium, Érythorbate de sodium, Nitrite de sodium, Fumée naturelle), Porc haché, Isolat de protéines de soya (Protéine de soya isolée, Lécithine de soya), Huile de canola, Sucres (cassonade, fructose), Moutarde de dijon (vinaigre distillé, Eau, graines de moutarde, Sel, vin chardonnay, Acide citrique, acide tartrique, Épices, curcuma), Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), fructose, Méthylcellulose, Gomme de xanthane, Lécithine de soya, Oléoresine de paprika, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
24 x 100gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
4