Ingredients
Water, Pink salmon (pink salmon fillets, water, sodium phosphate), Atlantic salmon, Soy protein (soy protein isolate, soy lecithin), Canola oil, Modified starch (corn, tapioca or potato), Sugars (maltodextrin, fructose), Methylcellulose, Seasoning (dextrose, sugar, carrot powder, onion powder, vegetable oil shortening, autolyzed yeast, spice (celery seed)), Salt, Xanthan gum, Soy lecithin, Paprika oleoresin, Spices.
Eau, Saumon rose (filets de saumon rose, Eau, Phosphate de sodium), Saumon atlantique, Isolat de protéines de soya (Protéine de soya isolée, Lécithine de soya), Huile de canola, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Sucres (maltodextrine, fructose), Méthylcellulose, Assaisonnement (Dextrose, Sucre, poudre de carottes, Poudre d oignon, Shortening d huile végétale, levure autolysée, épices (sel de céleri)), Sel, Gomme de xanthane, Lécithine de soya, Oléoresine de paprika, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
24 x 100gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
4