Ingredients
Water, Ground turkey thigh, Rice, Sour cream (skim milk, cream, modified milk ingredients, modified corn starch, bacterial culture, carrageenan, guar gum, locust bean gum, sodium citrate), Onions, Celery, Canola oil, Chicken fat (chicken fat, natural flavouring), Pea protein, Milk ingredients, Chicken base (chicken, sugars (sugar, glucose solids, maltodextrin), salt, chicken fat (rosemary extract), hydrolyzed plant protein (soy, corn), modified milk ingredients, dehydrated vegetables (onions, garlic), flavour (eggs, turkey broth, celery), spices, yeast extract, colour (turmeric)), Modified starch (tapioca, corn or potato), Xanthan gum, Salt, Cayenne pepper, Spices.
Eau, Cuisse de dinde hachée, Riz, Crème sure (lait écrémé, crème, substances laitières modifiées, amidon de maïs modifié, culture bactérienne, carraghénine, gomme de guar, gomme de caroube, citrate de sodium), Oignons, Céleri, Huile de canola, Graisse de poulet (graisse de poulet, arôme naturel), Protéine de pois, substances laitières, Base de poulet (poulet, sucres (sucre, extrait sec de glucose, maltodextrine), sel, gras de poulet (extrait de romarin), protéine végétale hydrolysée (soya, maïs), substances laitières modifiées, légumes déshydratés (oignons, ail), saveur (oeufs, bouillon de dinde, céleri), épices, extrait de levure, colorant (curcuma)), Amidon modifié (tapioca, maïs au pomme de terre), Gomme de xanthane, Sel, Piment de cayenne, Épices.
Allergens
Diet Coding
No dietary information available
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
166g
Pack Size
3 x 2kg
Portions Per Case
36
IDDSI Level
7