Ingredients
Cooked rice (water, rice, sunflower oil), Cooked chicken thigh (chicken, canola oil, seasonings), Water, Green beans, Carrots, White wine (sulphites), Onions, soy beverage (organic soy base (filtered water, organic whole soybeans), organic cane sugar, sea salt, natural flavour, gellan gum, organic locust bean gum, sodium bicarbonate, vitamins and minerals (tricalcium phosphate, ascorbic acid, niacin, pantothenate, riboflavin, vitamin A palmitate, thiamine, vitamin B6, folacin, vitamin D2, vitamin B12, zinc gluconate)), Red peppers, Bacon (pork, water, salt, sugar, smoke flavour, sodium phosphate, sodium erythorbate, sodium nitrite, smoke), Modified starch (corn, tapioca or potato), Garlic (dehydrated garlic, water, canola oil, citric acid), Canola oil, Chicken seasoning (salt, dehydrated chicken, chicken fat (rosemary extract), rice flour, cane sugar, dehydrated vegetables (onions, garlic), spices (celery), turmeric), Herbs, Spices.
Riz cuit (eau, riz, huile de tournesol), Cuisse de poulet cuite (poulet, huile de canola, Assaisonnement), Eau, Haricots verts, Carottes, Vin blanc (sulfites), Oignons, boisson de soya (base de soya (eau filtrée, soya entières), sucre de canne, sel de mer, saveur naturelle, gomme de gellane, graines de caroube, bicarbonate de sodium, vitamines et mineraux (phosphate tricalcique, acide ascorbique, niacine, pantothénate, riboflavine, palmitate de vitamine A, thiamine, vitamin b6, folacine, vitamine D2, vitamine B12, gluconate de zinc)), Poivrons rouges, Bacon (porc, eau, sel, sucre, saveur de fumée, phosphate de sodium, érythorbate de sodium, nitrite de sodium, fumée), Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Ail (ail déshydraté, eau, huile de canola, acide citrique), Huile de canola, Assaisonnement pour poulet (sel, poulet déshydraté, gras de poulet (extrait de romarin), farine de riz, sucre de canne, légumes déshydratés (oignons, ail), épices (céleri), curcuma), Herbes et Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
285g
Pack Size
12 x 285gr
Portions Per Case
12