Ingredients
Vegetarian chili (water, cooked rice (water, rice, sunflower oil), red kidney beans (red kidney beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), vegetable blend (red, green and yellow peppers, onions), onions, textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), modified starch (corn, tapioca or potato), canola oil, cumin, salt, paprika, caramel colour (sulphites), xanthan gum, black pepper, cayenne pepper, chili powder (spices, salt, herbs, garlic)).
Chili végétarien (eau, riz cuit (eau, riz, huile de tournesol), haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), tomates (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), mélange de légumes (poivrons rouges, verts et jaunes, oignons), oignons, produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), huile de canola, cumin, sel, paprika, colorant caramel (sulfites), gomme de xanthane, poivre noir, piment de cayenne, poudre de chili (épices, sel, herbes, ail)).
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Vegetarian
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
350g
Pack Size
12 x 350gr
Portions Per Case
12