Ingredients
Vegetarian Dhal (water, basmati rice, zucchini, carrots, onions, spinach, mung beans, green lentils, carrots, celery, crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), canola oil, concentrated lemon juice, salt, ginger in vegetable oil (canola), vegetable seasoning (salt, dehydrated vegetables (peas, carrots, onions, leeks, garlic), sugar, spices (celery), dehydrated yellow peas, paprika), modified starch (corn, tapioca or potato), cilantro, curry (spices), garam masala, turmeric, xanthan gum, cumin).
Dhal végétarien (eau, riz basmati, courgettes, carottes, oignons, épinards, haricots mungo, lentilles verts, carottes, céleri, tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), huile de canola, jus de citron concentré, sel, gingembre dans de l huile végétale (canola), assaisonnement de légumes (sel, légumes déshydratés (petits pois, carottes, oignons, poireaux, ail), sucre, épices (céleri), pois jaunes déshydraté, paprika), amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), coriandre, cari (épices), garam masala, curcuma, gomme de xanthane, cumin).
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Phosphorus controlled
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
335g
Pack Size
12 x 335gr
Portions Per Case
12