Ingredients
Haddock fish fillets, Carrots, Red skin potatoes, Water, Cheddar cheese (milk, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, annatto, may contain cellulose), Spinach, Whole milk powder, Onions, Modified corn starch, Canola oil, Salt, Xanthan gum, Garlic (water, dehydrated garlic, canola oil, citric acid), Yeast extract, White pepper.
Filets de poisson daiglefin, Carottes, Pommes de terre à peau rouge, Eau, Fromage cheddar (lait, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, rocou, peut contenir cellulose), ƒpinard, Lait entier en poudre, Oignons, Amidon de ma•s modifié, Huile de canola, Sel, Gomme xanthane, Ail (eau, ail déshydraté, huile de canola, acide citrique), Extrait de levure, Poivre blanc.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 80°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 80°C
Serving Size
325g
Pack Size
12x325gr
Portions Per Case
12