Ingredients
Cod, Red skin potatoes, Carrots, Water, Cheddar cheese (milk, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, annatto (for color), cellulose), Spinach, Milk ingredients, Onions, Modified starch (corn, tapioca or potato), Canola oil, Salt, Xanthan gum, Garlic (dehydrated garlic, water, canola oil, citric acid), Yeast extract, Spices.
Morue, Pommes de terre à peau rouge, Carottes, Eau, Fromage cheddar (lait, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, annatto (pour la couleur), cellulose), Épinards, Substances laitières, Oignons, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Huile de canola, Sel, Gomme de xanthane, Ail (ail déshydraté, eau, huile de canola, acide citrique), Extrait de levure, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
325g
Pack Size
12 x 325gr
Portions Per Case
12