Ingredients
Lasagna roll (ricotta (pasteurized milk and whey, bacterial culture, salt, citric acid), liquid whole eggs, toasted wheat crumbs, salt, garlic powder, onion powder, pasta (durum wheat semolina (niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid)), water), peas, corn, water, mozzarella cheese (pasteurized milk, modified milk ingredients, bacterial culture, salt, calcium chloride, microbial enzyme, cellulose, natamycin), green peppers, red peppers, crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), zucchini, mushrooms, onions, modified starch (corn, tapioca or potato), canola oil, salt, garlic (dehydrated garlic, water, canola oil, citric acid), sugar, xanthan gum, spices.
Rouleau de lasagne (ricotta (lait pasteurisé et lactosérum, culture bactérienne, sel, acide citrique), oeufs entiers liquides, chapelure de blé grillée, sel, poudre d ail, poudre d oignon, pâtes (semoule de blé (niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique)), eau), petits pois, maïs, eau, fromage mozzarella (lait pasteurisé, substances laitières modifiées, culture bactérienne, sel, chlorure de calcium, enzyme microbienne, cellulose, natamycine), poivrons verts, poivrons rouges, tomates écrasées (tomates , sel, acide citrique), tomates (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), courgettes, champignons, oignons, amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), huile de canola, sel, ail (ail déshydraté, eau, huile de canola, acide citrique), sucre, gomme de xanthane, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Vegetarian
- Potassium controlled
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
365g
Pack Size
12 x 365gr
Portions Per Case
12