Ingredients
Lasagna roll (ricotta (pasteurized milk and whey, bacterial culture, salt, citric acid), liquid whole eggs, toasted wheat crumbs, salt, garlic powder, onion powder, pasta (durum wheat semolina (niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid)), water), vegetable blend (green beans, orange carrots, yellow carrots), lean ground beef, water, tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), mozzarella cheese (pasteurized milk, modified milk ingredients, cream, bacterial culture, salt, calcium chloride, microbial enzyme, cellulose, natamycin), crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), carrots, onions, leeks, modified starch (corn, tapioca or potato), beef bouillon (corn syrup solids, salt, corn starch, flavour, caramel colour, onion powder, vegetable oil (canola oil, extra virgin olive), beef extract, dextrose, sugar, disodium guanylate, disodium inosinate, spices (celery)), canola oil, sugar, salt, xanthan gum, garlic (dehydrated garlic, water, canola oil, citric acid), spices.
Rouleau de lasagne (ricotta (lait pasteurisé et lactosérum, culture bactérienne, sel, acide citrique), oeufs entiers liquides, chapelure de blé grillée, sel, poudre d ail, poudre d oignon, pâtes (semoule de blé (niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique)), eau), mélange de légumes (haricots verts, carottes oranges, carottes jaunes), boeuf haché maigre, eau, tomates (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), fromage mozzarella (lait pasteurisé, substances laitières modifiées, crème, culture bactérienne, sel, chlorure de calcium, enzyme microbienne, cellulose, natamycine), tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), carottes, oignons, poireaux, amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), bouillon de boeuf (extrait sec de sirop de maïs, sel, amidon de maïs, saveur, colorant caramel, poudre d oignon, huile végétale (huile de canola, olive extra vierge), extrait de boeuf, dextrose, sucre, guanylate disodique, inosinate disodique, épices (céleri)), huile de canola, sucre, sel, gomme de xanthane, ail (ail déshydraté, eau, huile de canola, acide citrique), épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Potassium controlled
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
350g
Pack Size
12 x 350gr
Portions Per Case
12