Ingredients
Lasagna roll (ricotta (whey, milk, bacterial culture, salt, citric acid), liquid whole egg, toasted wheat crumb, salt, garlic powder, onion powder, pasta (durum wheat semolina (niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), water)), Vegetable blend (carrots, green beans), Lean ground beef, Water, Diced tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), Mozzarella cheese (modified milk ingredients, bacterial culture, salt, microbial enzyme, calcium chloride, cellulose, natamycin), Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Onions, Leeks, Modified corn starch, Beef seasoning (corn syrup solids, salt, corn starch, flavour, caramel colour, dehydrated onions, vegetable oil (canola, extra virgin olive), beef extract, dextrose, sugar, disodium guanylate, disodium inosinate, spices (celery)), Canola oil, Sugar, Salt, Xanthan gum, Garlic (garlic, canola oil, citric acid), Black pepper, Bay leaves, Oregano, Basil, Thyme.
Rouleau de lasagnes (ricotta (lactosérum, lait, culture bactérienne, sel, acide citrique), Ïuf entier liquide, chapelure de blé grillé, sel, poudre d'ail, poudre d'oignon, pâtes (semoule de blé dur (niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), eau)), Mélange de légumes (carottes, haricots verts), Boeuf haché maigre, Eau, Tomates en dés (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), Fromage mozzarella (ingrédients de lait modifiés, culture bactérienne, sel, enzymes microbiennes, chlorure de calcium, cellulose, natamycine), Tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), Oignons, Poireaux, Amidon de ma•s modifié, Assaisonnement de boeuf (solides de sirop de ma•s, sel, amidon de ma•s, arôme, couleur du caramel, oignons déshydratés, huile végétale (canola, extra vierge olive), extrait de boeuf, dextrose, sucre, guanylate disodique, inosinate de disodium, épices (céleri)), Huile de canola, Sucre, Sel, Gomme xanthane, Ail (ail, huile de canola, acide citrique), Poivre noir, Feuilles de laurier, Origan, Basilic, Thym.
Allergens
Diet Coding
- Potassium controlled
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
350g
Pack Size
12x350gr
Portions Per Case
12