Ingredients
Wok mix vegetables (carrots, snow peas, mini corn), Cooked rice (water, rice, sunflower oil), Breaded seasoned chicken (chicken, enriched wheat flour, water, soybean oil, modified corn starch, salt, sugars (sugar, dextrose, glucose solids, icing sugar), sodium phosphate, sodium bicarbonate, garlic powder, onion powder, chicken powder (chicken broth, corn maltodextrin, salt), soy sauce powder (soy sauce (soybeans, water, salt), corn maltodextrin), white pepper, corn maltodextrin, calcium phosphate monobasic, black pepper extract), Water, Sugar, Concentrated lemon juice, Balsamic vinegar (white wine vinegar, grape must), Modified starch (corn, tapioca or potato), Soy sauce (water, wheat, soybeans, salt, sodium benzoate), Lemon zest (lemon peel zest, cane sugar, lemon oil essence), Garlic (dehydrated garlic, water, canola oil, citric acid), Ginger in vegetable oil (canola), Canola oil, Salt, Xanthan gum, Parsley, Turmeric.
Mélange de legumes wok (carottes, pois mange-tout, épis de maïs coupés miniatures), Riz cuit (eau, riz, huile de tournesol), Poulet pané assaisonné (poulet, farine de blé enrichie, eau, huile de soya, amidon de maïs modifié, sel, sucres (sucre, dextrose, extrait sec de glucose, sucre glace), phosphate de sodium, bicarbonate de sodium, poudre d ail, poudre d oignon, poudre de poulet (bouillon de poulet, maltodextrine de maïs, sel), poudre de sauce soya (sauce de soya (fèves de soya, eau, sel), maltodextrine de maïs), poivre blanc, maltodextrine de maïs, phosphate monocalique, extrait de poivre noir), Eau, Sucre, Jus de citron concentré, Vinaigre balsamique (vinaigre de vin blanc, moût de raisin), Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Sauce soya (eau, blé, fèves de soya, sel, benzoate de sodium), Zeste de citron (zeste de citron, sucre de canne, extrait d huile de citron), Ail (ail déshydraté, eau, huile de canola, acide citrique), Gingembre dans de l huile végétale (canola), Huile de canola, Sel, Gomme de xanthane, Persil, Curcuma.
Allergens
- Gluten Wheat
- Soy
- Sulphites
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
320g
Pack Size
12 x 320gr
Portions Per Case
12