Ingredients
Vegetable blend (peas, carrots, wax beans, pearl onions), Beef, Mushrooms, Water, Pie top (enriched wheat flour, shortening (canola oil, palm oil and modified palm kernel oil), water, sugars (dextrose), salt, wheat starch, soy lecithin, baking soda, calcium propionate, soybean oil, sodium metabisulphite), Onions, Modified starch (corn, tapioca or potato), Canola oil, Beef bouillon (corn syrup solids, salt, corn starch, flavour, caramel colour, onion powder, vegetable oil (canola oil, extra virgin olive), beef extract, dextrose, sugar, disodium guanylate, disodium inosinate, spices (celery)), Worcestershire sauce (white vinegar, blackstrap molasses, glucose-fructose, water, salt, caramel colour, sugar, anchovies (fish), onions, tamarind extract, garlic, spices, natural flavours (soy), flavour, dimethyl silicone), Flavour (flavour, salt, yeast extract), Salt, Xanthan gum, Caramel colour (sulphites), Onion powder, Spices.
Mélanges de légumes (petits pois, carottes, haricots jaunes, oignons perles), Boeuf, Champignons, Eau, Croûte à tarte (farine de blé enrichie, shortening (huile de canola, huile de palme et d huile de palme modifiée), eau, sucres (dextrose), sel, amidon de blé, lécithine de soya, bicarbonate de soude, propionate de calcium, huile de soya, métabisulfite de sodium), Oignons, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Huile de canola, Bouillon de boeuf (extrait sec de sirop de maïs, sel, amidon de maïs, saveur, colorant caramel, poudre d oignon, Huile végétale (huile de canola, olive extra vierge), extrait de boeuf, dextrose, sucre, guanylate disodique, inosinate disodique, épices (céleri)), Sauce Worcestershire (vinaigre blanc, mélasse verte, glucose-fructose, eau, sel, colorant caramel, sucre, anchois (poisson), oignons, extrait de tamarin, ail, épices, saveur naturelle (soya), saveur, silicone de diméthyle), Saveur (saveur, sel, extrait de levure), Sel, Gomme de xanthane, Colorant caramel (sulfites), Poudre d oignon, Épices.
Allergens
- Gluten/wheat
- Fish
- Soy
- Sulphites
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
- Potassium controlled
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
395g
Pack Size
12 x 395gr
Portions Per Case
12