Ingredients
Fish cakes (minced fish fillets (pollock/haddock/cod/sole/ocean perch), potatoes, water, flour (soy, wheat, corn, rice), toasted wheat crumbs, sugars (maltodextrin, sugar, dextrose, dextrin), vegetable oil (canola, soya, sunflower), starch (corn, wheat, rice), modified starch (corn, potato), seasonings (onions, parsley, spices, yeast extract, garlic, soy sauce powder, monosodium glutamate, hydrolyzed corn protein), salt, baking powder, potassium chloride, sodium phosphate, mono and diglycerides, guar flour, modified milk ingredients, soy protein, palm oil, sodium aluminum phosphate, citric acid, polysorbate 60, corn meal, natural and artificial flavours, dried egg-white, dried egg yolk, modified cellulose, xanthan gum, annetto, paprika, tumeric), Country style potatoes (potatoes, canola oil, sodium phosphate, dextrose), Vegetable blend (peas, carrots). May contain: Other sources of gluten.
Fricadelles de poisson (filets de poisson hachés (goberge/aiglefin/morue/sole/sébaste), pommes de terre, eau, farine (soya, blé, maïs, riz), chapelure de blé grillée, sucres (maltodextrine, sucre, dextrose, dextrine), l huile végétale (canola, soya, tournesol), amidon (maïs, blé, riz), amidon modifié (maïs, pomme de terre), assaisonnements (oignons, persil, épices, extrait de levure, ail, sauce soya en poudre, glutamate monosodique, protéines de maïs hydrolysées), sel, levure chimique, chlorure de potassium, phosphate de sodium, mono et diglycérides, farine de guar, substances laitières modifiées, protéine de soya, huile de palme, phosphate d aluminium et de sodium, acide citrique, polysorbate 60, farine de maïs, arômes naturels et artificiels, blanc d oeuf séché, jaune d oeuf séché, cellulose modifiée, gomme de xanthane, annetto, paprika, curcuma), Pommes de terre rôties (pommes de terre, huile de canola, phosphate de sodium, dextrose), Mélange de légumes (petits pois, carottes). Peut Contenir: Autres sources de gluten.
Allergens
- Eggs
- Milk
- Gluten Wheat
- Other Sources of Gluten
- Fish
- Soy
Diet Coding
- Low fat
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
250g
Pack Size
12 x 250gr
Portions Per Case
12