Ingredients
Fish cakes (minced fish fillets (pollock, haddock, cod, sole, ocean perch), potatoes, water, flour (wheat, corn, soy, rice), toasted wheat crumbs, vegetable oil shortening (canola/soya/sunflower, modified palm and palm kernel oils), starch (corn, wheat), maltodextrin (corn, potatoes), dextrin (tapioca, corn), modified starch (corn, potato starch), seasonings (onions, spices, yeast extract, garlic, soy sauce powder, hydrolyzed plant protein (corn, soy, wheat), disodium guanylate, disodium inosinate, monosodium glutamate), dextrose, sugar, salt, potassium chloride, baking powder, sodium phosphate (to retain moisture), monoglycerides, guar flour, citric acid, modified milk ingredients, protein (soy, pea), colour, dried egg (egg whites, egg yolks), lactose, coarse ground corn, flavour, modified cellulose, xanthan gum, artificial flavour), Country style potatoes (potatoes, canola oil, sodium phosphate, dextrose), Vegetable blend (peas, carrots).
Fricadelles de poisson (filets de poisson hachés (goberge, aiglefin, morue, sole, sébaste), pommes de terre, eau, farine (blé, maïs, soya, riz), chapelure de blé grillée, shortening d huile végétale (canola/soya/tournesol, huiles de palme et de palmiste modifiées), amidon (maïs, blé), maltodextrine (maïs, pommes de terre), dextrine (tapioca, maïs), amidon modifié (maïs, fécule de pommes de terre), Assaisonnements (oignons, épices, extrait de levure, ail, poudre de soja, protéine végétale hydrolysée (maïs, soya, blé), guanylate disodique, inosinate disodique, glutamate monosodique), dextrose, sucre, sel, chlorure de potassium, levure chimique, phosphate de sodium (pour retenir l humidité), monoglycérides, farine de guar, acide citrique, substances laitières modifiées, protéine (soya, pois), colorant, poudre d oeufs (blancs d oeufs, jaunes d'oeufs), lactose, maïs moulu, saveur, cellulose modifiée, gomme de xanthane, saveur artificielle), Pommes de terre rôties (pommes de terre, huile de canola, phosphate de sodium, dextrose), Mélange de légumes (petits pois, carottes).
Allergens
- Eggs
- Milk
- Gluten/wheat
- Fish
- Soy
Diet Coding
- Low fat
- Low saturated fat
- Phosphorus controlled
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 80°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 80°C
Serving Size
250g
Pack Size
12 x 250gr
Portions Per Case
12