Ingredients
Seasoned cooked chicken breast (chicken, water, modified tapioca starch, sodium phosphate), Red skin potatoes, Vegetable blend (carrots, green beans), Water, Whole milk powder, Bacon (pork, water, salt, sugar, smoke flavour, sodium phosphates, sodium erythorbate, sodium nitrite), White cheddar cheese (milk, salt, bacterial culture, calcium chloride, rennet and/or microbial enzyme), Romano cheese (milk, bacterial culture, salt, calcium chloride, microbial enzyme, lipase, powdered cellulose), Onions, Modified corn starch, Canola oil, Grated cheese product (modified milk ingredients, milk, salt, lipase, calcium chloride, bacterial culture, microbial enzyme, cellulose, sorbic acid), Garlic (water, dehydrated garlic, canola oil, citric acid), Vegetable seasoning (salt, dehydrated vegetables (green peas, carrots, onions, leeks, garlic), sugar, spices (includes celery), dehydrated yellow peas, paprika), Salt, Sodium phosphate, Yeast extract, Xanthan gum, Oregano, Basil, Black pepper.
Poitrine de poulet assaisonnée et cuite (poulet, eau, amidon de tapioca modifié, phosphate de sodium), Pommes de terre à peau rouge, Mélange de légumes (carottes, haricots verts), Eau, Lait entier en poudre, Bacon (porc, eau, sel, sucre, arôme de fumée, phosphates de sodium, érythorbate de sodium, nitrite de sodium), Fromage cheddar blanc (lait, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, présure et/ou enzyme microbienne), Fromage romano (lait, culture bactérienne, sel, chlorure de calcium, enzyme microbienne, lipase, cellulose en poudre), Oignons, Amidon de ma•s modifié, Huile de canola, Produit de fromage râpé (substances laitières modifiées, lait, sel, lipase, chlorure de calcium, culture bactérienne, enzyme microbienne, cellulose, acide sorbique), Ail (eau, ail déshydraté, huile de canola, acide citrique), Assaisonnement de légumes (sel, légumes déshydratés (pois verts, carottes, oignons, poireaux, ail), sucre, épices (incluant céleri), pois jaunes déshydratés, paprika), Sel, Phosphate de sodium, Extrait de levure, Gomme xanthane, Origan, Basilic, Poivre noir.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
315g
Pack Size
12x315gr
Portions Per Case
12