Ingredients
Cooked seasoned chicken breast (chicken, water, modified tapioca starch, sodium phosphate), Red skin potatoes (red skin potatoes, sodium acid pyrophosphate), Vegetable blend (green beans, orange carrots, yellow carrots), Water, Milk ingredients, Bacon (pork, water, salt, sugar, smoke flavour, sodium phosphate, sodium erythorbate, sodium nitrite, smoke), White cheddar cheese (milk, salt, calcium chloride, bacterial culture, microbial enzyme, cellulose), Romano cheese (milk, bacterial culture, salt, calcium chloride, rennet and/or microbial enzyme, lipase, powdered cellulose), Onions, Modified starch (corn, tapioca or potato), Canola oil, Parmesan cheese (modified milk ingredients, milk, bacterial culture, salt, lipase, microbial enzyme, cellulose, sorbic acid, may contain calcium chloride), Vegetable seasoning (salt, dehydrated vegetables (peas, carrots, onions, leeks, garlic), sugar, spices (celery), dehydrated yellow peas, paprika), Salt, Sodium dibasic, Yeast extract, Xanthan gum, Spices.
Poitrine de poulet cuite assaisonnée (poulet, eau, fécule de tapioca modifiée, phosphate de sodium), Pommes de terre à peau rouge (pommes de terre à peau rouge, pyrophosphate acide de sodium), Mélange de légumes (haricots verts, carottes oranges, carottes jaunes), Eau, Substances laitières, Bacon (porc, eau, sel, sucre, saveur de fumée, phosphate de sodium, érythorbate de sodium, nitrite de sodium, fumée), Fromage cheddar blanc (lait, sel, chlorure de calcium, culture bactérienne, enzyme microbienne, cellulose), Fromage romano (lait, culture bactérienne, sel, chlorure de calcium, présure et/ou enzyme microbienne, lipase, poudre de cellulose), Oignons, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Huile de canola, Fromage parmesan (substances laitières modifiées, lait, culture bactérienne, sel, lipase, enzyme microbienne, cellulose, acide sorbique, peut contenir chlorure de calcium), Assaisonnement de légumes (sel, légumes déshydratés (petits pois, carottes, oignons, poireaux, ail), sucre, épices (céleri), pois jaunes déshydraté, paprika), Sel, Phosphate de sodium dibasique, Extrait de levure, Gomme de xanthane, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
315g
Pack Size
12 x 315gr
Portions Per Case
12