Ingredients
Haddock fish fillets, Red skin potato, Vegetable blend (carrots, green beans), Water, Whole milk powder, Butter (milk), Lemon juice (water, concentrated lemon juice, sulphites, lemon oil), Modified corn starch, Dehydrated fish stock (corn flour, dehydrated clam broth (shellfish), potato starch, hydrolyzed plant protein (soy, corn), maltodextrin, canola oil, corn syrup solids, disodium guanylate, disodium inosinate, dehydrated shrimp (crustacean), potassium chloride, citric acid, spices, dextrose, gelatin, sunflower oil, sugar, turmeric, garlic powder, flavour (onion)), Canola oil, Lemon zest (lemon peel zest, cane sugar, lemon oil essence), Garlic (garlic, canola oil, citric acid), Salt, Parsley, Xanthan gum, Basil, Soy lecithin, Rosemary, White pepper.
Filets de poisson d'aiglefin, Pommes de terre à peau rouge, Mélange de légumes (carottes, haricots verts), Eau, Lait entier en poudre, Beurre (lait), Jus de citron (eau, jus de citron concentré, sulfites, huile de citron), Amidon de ma•s modifié, Bouillon de poisson déshydraté (farine de ma•s, bouillon de palourdes déshydratées (mollusques), amidon de pomme de terre, protéines végétales hydrolysées (soja, ma•s), maltodextrine, huile de canola, solides de sirop de ma•s, guanylate disodique, inosinate disodique, crevettes déshydratées (crustacé), chlorure de potassium, acide citrique, épices, dextrose, gélatine, huile de tournesol, sucre, curcuma, poudre d'ail, arôme (oignon)), Huile de canola, Zeste de citron (zeste de citron, sucre de canne, essence d'essence de citron), Ail (ail, huile de canola, acide citrique), Sel, Persil, Gomme xanthane, Basilic, Lécithine de soja, Romarin, Poivre blanc.
Allergens
- Milk
- Fish
- Crustacean
- Shellfish
- Soy
- Sulphites
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 80°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 80°C
Serving Size
285g
Pack Size
12x285gr
Portions Per Case
12