Ingredients
Red skin potatoes, Vegetable blend (peas, carrots), Seasoned chicken breast (chicken breast fillets, water, modified corn starch, salt), Water, Balsamic vinegar (white wine vinegar, grape must), Ketchup (tomato paste, sugar, vinegar, salt, spices), Molasses, Brown sugar, Onions, Modified starch (corn, tapioca or potato), Canola oil, Garlic (dehydrated garlic, water, canola oil, citric acid), Mustard powder, Chili powder (spices, salt, herbs, garlic), Salt, Xanthan gum, Paprika, Caramel colour (sulphites), Smoke seasoning (dextrose, salt, natural smoke aroma).
Pommes de terre à peau rouge, Mélange de légumes (petits pois, carottes), Poitrine de poulet assaisonnée (poitrine de poulet assaisonnée cuite, eau, amidon de maïs modifié, sel), Eau, Vinaigre balsamique (vinaigre de vin blanc, moût de raisin), Catsup aux tomates (pâte de tomates, sucre, vinaigre, sel, épices), Mélasse, Cassonade, Oignons, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Huile de canola, Ail (ail déshydraté, eau, huile de canola, acide citrique), Moutarde en poudre, poudre de chili (épices, sel, herbes, ail), Sel, Gomme de xanthane, Paprika, Colorant caramel (sulfites), Assaisonnement à saveur de fumée (dextrose, sel, arôme de fumée naturel).
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
315g
Pack Size
12 x 315gr
Portions Per Case
12