Ingredients
            
                Salisbury steak (ground beef, water, enriched wheat flour (wheat flour, niacin, reduced iron, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), eggs, soy protein isolate, onions, tomato paste, salt, flavour, yeast extract, garlic powder, onion powder, white pepper), Red skin potatoes, Carrots, Water, Onions, Crushed tomatoes (tomatoes, salt, naturally derived citric acid), Modified starch (corn, tapioca or potato), Canola oil, Beef stock (beef and beef juices, hydrolyzed soy protein, salt, canola oil, sugars (sugar, glucose solids, maltodextrin), dehydrated vegetables (onions, garlic), colour (caramel), modified palm and palm kernel oils, citric acid, yeast extract, flavour), Sugar, Salt, Parsley flakes, Xanthan gum, Caramel food colour (sulphites), Onion powder, Yeast extract, Herbs, Spices. May Contain: Other Sources of Gluten
            
            
                Bifteck Salisbury (boeuf haché, eau, farine de blé enrichie (farine de blé, niacine, fer réduit, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), oeufs, protéine de soya isolée, oignons, pâte de tomates, sel, saveur, extrait de levure, poudre d ail, poudre d oignon, poivre blanc), Pommes de terre à peau rouge, Carottes, Eau, Oignons, Tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique dérivé naturellement), Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Huile de canola, Bouillon de boeuf (boeuf et jus de boeuf, protéine de soya hydrolysée, sel, huile de canola, sucres (sucre, extrait sec de glucose, maltodextrine), légumes déshydratés (oignons, ail), colorant (caramel), huiles de palme et de palmiste modifiées, acide citrique, extrait de levure, saveur), Sucre, Sel, Persil en flocons, Gomme de xanthane, Colorant alimentaire caramel (sulfites), Extrait de levure, Herbes, Épices. Peut Contenir: Autres Sources de Gluten
            
            Allergens
            
                        
                                    - Eggs
- Gluten Wheat
- Other Sources of Gluten
- Soy
 
            Diet Coding
                    
                                    - Low calorie
- Source of fibre
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
            
                Cook to a minimum internal temperature of 74°C
            
            
                Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne atteigne 74°C
            
            Serving Size
            330g
            
Pack Size
            12 x 330gr
                    
Portions Per Case
12