Ingredients
Partly skimmed milk, Water, Onions, Mushrooms, Wheat flour, Unsalted butter, Canola oil, Xanthan gum, Modified starch (corn, tapioca or potato), Dehydrated mushrooms, Garlic (dehydrated garlic, water, canola oil, citric acid), Salt, Tomato paste, Chicken seasoning (dextrose, yeast extract, flavour, spices, salt), Yeast extract, Worcestershire sauce (white vinegar, blackstrap molasses, glucose syrup, water, salt, caramel colour, sugar, spices, anchovies (fish), natural flavours (soy), tamarind extract), Gelatin, Herb, Spices. May Contain: Mustard, and Other Sources of Gluten.
Lait partiellement écrémé, Eau, Oignons, Champignons, Farine de blé, Beurre non-salé, Huile de canola, Gomme de xanthane, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Champignons déshydratés, Ail (ail déshydraté, eau, huile de canola, acide citrique), Sel, Pâte de tomates, Assaisonnement au poulet (dextrose, extrait de levure, saveur, épices, sel), Extrait de levure, Sauce Worcestershire (vinaigre blanc, mélasse verte, sirop de glucose, eau, sel, colorant caramel, sucre, épices, anchois(poisson), arômes naturels (soya), extrait de tamarin), Gélatine, Herbe, Épices. Peut Contenir: Moutarde, et Autres Sources de Gluten.
Allergens
- Milk
- Gluten Wheat
- Other Sources of Gluten
- Mustard
- Fish
- Soy
Diet Coding
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
160g
Pack Size
24 x 160gr
Portions Per Case
24