Ingredients
Water, Lean ground beef, Carrots, Dehydrated potato (potatoes, vegetable oils (canola oil, palm oil and/or sunflower oil), salt, mono and diglycerides, colors (titanium dioxide, riboflavin), ascorbic acid (vitamin C), natural and artificial flavor, butter oil, sulphate, sodium phosphate, BHT, citric acid), Canola oil, Pea protein, Modified starch (corn, tapioca or potato), Methylcellulose, Sugar, Beef bouillon (sugars (glucose solids, dextrose, sugar), salt, corn starch, flavour, colour (caramel), onion powder, vegetable oil (canola oil, extra virgin olive), beef extract, disodium guanylate, disodium inosinate, spices (celery)), Salt, Flavour (natural flavour, salt, yeast extract), Vegetable seasoning (salt, dehydrated vegetables (peas, carrots, onions, leeks, garlic), sugar, spices (celery), dehydrated yellow peas, paprika), Carrageenan, Caramel colour, Xanthan gum, Onion powder, Garlic powder, Spices.
Eau, Boeuf haché maigre, Carottes, Flocons de pommes de terre (pommes de terre, huile de végétales (huile de canola, huile de palme et/ou huile de tournesol), Sel, Mono et diglycérides, couleur (dioxide de titane, riboflavine), acide ascorbique (vitamine C), saveur naturelle et artificiel, huile de beurre, sulfites, phosphate de sodium, BHT, acide citrique), Huile de canola, Protéine de pois, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Méthylcellulose, Sucre, Bouillon de boeuf (sucres (extrait sec de glucose, dextrose, Sucre), sel, amidon de maïs, saveur, colorant (caramel), poudre d'oignon, huile végétale (huile de canola, olive extra vierge), extrait de boeuf, guanylate disodique, inosinate disodique, épices (céleri)), Sel, Saveur (arôme naturel, sel, extrait de levure), Assaisonnement de légumes (sel, légumes déshydratés (petits pois, carottes, oignons, poireaux, ail), sucre, épices (céleri), pois jaunes déshydraté, paprika), Carraghénine, Colorant caramel, Gomme de xanthane, Poudre d oignon, Poudre d ail, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Source of fibre
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
360g
Pack Size
12 x 360gr
Portions Per Case
12
IDDSI Level
4