Ingredients
            
                Water, Green beans, Ground pork, Dehydrated potato (potatoes, vegetable oils (canola oil, palm oil and/or sunflower oil), salt, mono and diglycerides, colors (titanium dioxide, riboflavin), ascorbic acid (vitamin C), natural and artificial flavor, butter oil, sodium bisulfite, sodium acid pyrophosphate, BHT, citric acid), Honey, Onions, Dijon mustard (distilled vinegar, water, mustard seeds, salt, chardonnay wine, citric acid, tartaric acid, spices, turmeric), Canola oil, Balsamic vinegar (white wine vinegar, grape must), Modified starch (corn, tapioca or potato), Brown sugar, Pea fiber, Garlic (dehydrated garlic, water, canola oil, citric acid), Xanthan gum, Vegetable seasoning (salt, dehydrated vegetables (peas, carrots, onions, leeks, garlic), sugar, spices (celery), dehydrated yellow peas, paprika), Xanthan gum, Parsley flakes, Turmeric, Spices.
            
            
                Eau, Haricots verts, Porc haché, Flocons de pommes de terre (pommes de terre, huile de végétales (huile de canola, huile de palme et/ou huile de tournesol), Sel, Mono et diglycérides, couleur (dioxide de titane, riboflavine), acide ascorbique (vitamine C), saveur naturelle et artificiel, huile de beurre, bisulfite de sodium, pyrophosphate acide de sodium, BHT, Acide citrique), Miel, Oignons, Moutarde de dijon (vinaigre distillé, eau, graines de moutarde, sel, vin chardonnay, acide citrique, acide tartrique, épices, curcuma), Huile de canola, Vinaigre balsamique (vinaigre de vin blanc, moût de raisin), Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Cassonade, Fibre de pois, Ail (ail déshydraté, eau, huile de canola, acide citrique), Gomme de xanthane, Assaisonnement de légumes (sel, légumes déshydratés (petits pois, carottes, oignons, poireaux, ail), Sucre, épices (céleri), pois jaunes déshydraté, paprika), Gomme de xanthane, Persil en flocons, Curcuma, Épices.
            
            Allergens
            
            Diet Coding
                    
                                    - Low calorie
- Source of fibre
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
            
                Cook to a minimum internal temperature of 74°C
            
            
                Faire cuire jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C
            
            Serving Size
            315g
            
Pack Size
            12 x 315gr
                    
Portions Per Case
12                    
IDDSI Level
5