Ingredients
Water, Ham (pork, water, glucose solids, salt, flavour (soy), sodium phosphate, sugar, dextrose, sodium diacetate, sodium erythorbate, sodium nitrate), Pork, Toasted wheat crumbs (enriched wheat flour, sugar, sunflower oil, salt, yeast), Canola oil, Butter (milk), Pea protein, Whole milk powder, Brown sugar, Scrambled egg blend (whole eggs, skim milk powder, corn syrup, salt, xanthan gum, citric acid, sodium phosphate, annatto), Modified corn starch, Garlic powder, Methylcellulose, Onion powder (sulphites), Salt, Gum blend (xanthan gum, locust bean gum), Marjoram, Black pepper, Rosemary, Ground thyme, Ground cloves, Paprika oleoresin.
Eau, Jambon (porc, eau, solides du glucose, sel, arôme (soja), phosphate de sodium, sucre, dextrose, diacétate de sodium, érythorbate de sodium, nitrate de sodium), Porc, Chapelure de blé grillée (farine de blé enrichie, sucre, huile de tournesol, sel, levure), Huile de canola, Beurre (lait), Protéine de pois, Lait entier en poudre, Cassonade, Mélange d'œufs brouillés (oeufs entiers, lait écrémé en poudre, sirop de maïs, sel, gomme de xanthane, acide citrique, phosphate de sodium, rocou), Amidon de maïs modifié, Poudre d’ail, Méthylcellulose, Poudre d'oignon (sulfites), Sel, Mélange de gomme (gomme xanthane, gomme de caroube), Marjolaine, Poivre noir, Romarin, Thym moulu, Clous de girofle moulus, Oléorésine de paprika.
Allergens
- Eggs
- Milk
- Gluten/wheat
- Soy
- Sulphites
Diet Coding
No dietary information available
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
120g
Pack Size
24 x 120gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
4