Ingredients
Water, Cheddar cheese (milk, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, annatto, may contain cellulose), Penne pasta (durum wheat semolina pasta, water, canola oil, salt), Whole milk powder, Canola oil, Butter (milk), Modified corn starch, Methylcellulose, Yeast extract, Cheddar cheese flavour (corn maltodextrin, whey solids (milk), cheddar cheese flavour, salt), Salt, Gum blend (xanthan gum, locust bean gum), Garlic powder, Paprika oleoresin.
Eau, Fromage cheddar (lait, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, rocou, peut contenir cellulose), Pâtes de penne (pâte de semoule de blé dur, eau, huile de canola, sel), Lait entier en poudre, Huile de canola, Beurre (lait), Amidon de maïs modifié, Méthylcellulose, Extrait de levure, Saveur de fromage cheddar (maltodextrine de maïs, solides de lactosérum (lait), saveur de fromage cheddar, sel), Sel, Mélange de gomme (gomme xanthane, gomme de caroube), Poudre d’ail, Oléorésine de paprika.
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
120g
Pack Size
24 x 120gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
4