Ingredients
Tomato juice (tomato juice, salt), Water, Ricotta cheese (pasteurized milk and whey, cream, lactic acid, salt), Potatoes, Spinach, Carrots, Milk ingredients, Mozzarella cheese (pasteurized milk, modified milk ingredients, cream, bacterial culture, salt, calcium chloride, microbial enzyme, cellulose, natamycin), Canola oil, Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Pasta (durum wheat semolina pasta, water, canola oil, salt), Parmesan cheese (modified milk ingredients, milk, bacterial culture, salt, lipase, microbial enzyme, cellulose, sorbic acid, may contain calcium chloride), Zucchini, Modified starch (corn, tapioca or potato), Butter, Methylcellulose, Salt, Xanthan gum blend (xanthan gum, locust bean gum), Sugar, Garlic powder, Onion powder, Spices.
Jus de tomate (jus de tomates, sel), Eau, Fromage ricotta (lait pasteurisé et lactosérum, crème, acide lactique, sel), Patates, Épinards, Carottes, Substances laitières, Fromage mozzarella (lait pasteurisé, substances laitières modifiées, crème, culture bactérienne, sel, chlorure de calcium, enzyme microbienne, cellulose, natamycine), Huile de canola, Tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), Pâtes (pâtes de semoule de blé dur, eau, huile de canola, sel), Fromage parmesan (substances laitières modifiées, lait, culture bactérienne, sel, lipase, enzyme microbienne, cellulose, acide sorbique, peut contenir chlorure de calcium), Courgettes, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Beurre, Méthylcellulose, Sel, Gomme de xanthane mélangé (gomme de xanthane, gomme de caroube), Sucre, Poudre d ail, Poudre d oignon, Épices.
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
120g
Pack Size
24 x 120gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
4